Päivitetty 29.10.2021

Verkkokauppaan lisätty  ylijäämätuotteita, pyydä niistä lisätietoja ja -kuvia niin osuu tuotteet kohdilleen. Ylijäämätuotteitteissa vaihto- ja palautusoikeus (tuote palautettava alkuperäisessä pakkauksessa ja kunnossa, kokeiltuja tai käytettyjä alusasuja ei voida vaihtaa ymmärrettävistä syistä). Selvitä ennen ostojen tekemistä pukineen tai kengän koko lähettämällä postia info@bluewhitespirit.fi, jotta vältytään ylimääräisiltä tuotteiden palautuksista ja uudelleenlähetyksiltä,  säästetään näin ympäristöä ja energiaa.

UUTUSTUOTTEET VERKKOKAUPASSA: SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI OLEMME LISÄNNEET VERKKOKAUPPAAN TARRATULOSTEET, JOTKA LÖYTYVÄT KOKOELMASTA "TARRAT JA TULOSTEET"

Tässä valikoima verkkokaupan tuotteita:

Kaikki verkkokaupan tuotteet sisältävät ALV 24%, toimituskulut SMART- postiin maks. 8.90€. Kaikkiin tuotteisiin on saatavissa LASER-kaiverrus, joko tekstiä tai kuvaa, kuva-aineistoa voi lähettää useammassa eri formaatissa,  kysy näistä lisää lähettämällä emailia: info@bluewhitespirit.fi. Tarvittaessa suunnittelemme kuva-aineiston ja lähetämme siitä vedoksen ennen varsinaista työstöä. Kaiverrustyö tehdään n. viikon sisällä hyväksytystä aineistosta. Laser- kaiverrus tehdään ns. viivapiirroksena (ääriviivapiirros). Täytteiset (hatched) kuvat vain erikoistilauksesta. Metallipintojen kaiverrukset teemme metallisiirtotarroilla tai -laatoilla. Kaikki kaiverrukset orgaanisiin pintoihin (esim. nahka, puu jne) samaten kuin lasiin ja keramiikkaan tehdään suoraan ko. pintaan. 

Kokoelmat