Päivitetty 24.1.2021

BlueWhiteSpirit Oy 

... jotain aivan uutta...

BlueWhiteSpirit on Suomen ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa itsenäinen  pullottaja, yritys, joka pullottaa, sekoittaa ja jalostaa "BlueWhite"- brändillä muiden tuottajien premium- alkoholijuomia omiksi tuotteiksi, muttei itse valmista juomasekoitusten raaka-aineita. BlueWhite- tuotteita ovat mallas- ja sekoiteviskit, myöhemmässä vaiheessa muut alkoholipitoiset juomasekoitukset sekä erilaiset alkoholittomat juomat sekä marja- ja hedelmämehut. Yritys valmistaa korkealuokkaisista kotimaisista ja ulkomaisista alkoholiraaka-aineista sekä kotimaisista marjamehuista ja -uutteista PREMIUM- juomasekoitteita tukku- ja vähittäismyyntiä varten.

 


YRITYKSEN TAUSTAT ELI FAKTAA JA FIKTIOTA MEISTÄMitä teemme?

BlueWhite tekee alkoholituotteiden pullostusta omalla "BlueWhite"- tuotemerkillä eli ostaa alkoholiraaka-ai-neet suursäiliöissä, pullottaa ja laittaa omat etiketit tuot-teisiin. Tuotteet toimitetaan vähittäismyyntiin (Alkon myymälät ja verkkokauppa), tukkumyyntiin ja anniskelu-toimiluvan omaaville ravintoloille ja vastaaville paikoille. Haemme asiakkuuksia myös muonituksesta (laivat, len-tokoneet) ja viennistä.

Alkoholijuomien lisäksi panostamme tuotteiden ulkoasuun ja pakkauksiin; käyttöömme tulee 2D- ja 3D- laser-kaiverruskoneet, joilla voimme tehdä yksilöityjä pakkauksia jaloille juomillemme. Pakkaukset (pullon tai päälipakkauksen) voit hankkia erikseen myös verkkokau-pastamme, teemme ne toivomusten mukaan esim. hen-kilökohtaisilla kaiverruksilla tai kuvilla varustettuina. Verkkokaupasta näet eri teksti- ja kuvakoot, jotka lait-teemme voivat kaivertaa pulloihin tai pakkauksiin.

Mistä idea?

BlueWhite on kahden tälle asialle omistautuneen henkilön yhteenliittymä. Pääomistajina toimivat Jouni Heikkinen ja Anssi Heikkinen. Anssi on ravintoloitsija ja monta muutakin yritysrautaa on tulessa. Jouni on myös yrittäjä ja viskinharrastaja, muitakin paheita löytyy mm. Havannan suunnasta. BlueWhiten juuret löytyvät Suomen Lapista, Kahperusvaaran tuntureilta. Jääkylmät sulamisvesipurot synnyttivät Jounilla ajatuksen kotimai-sesta alkoholijuomien pullottajasta, eritoten viskeihin erikoistuneesta. Muutama riittiretket tarvittiin vielä Lapin tuntureille ja iltanuotiolle sekä pohdiskelua ruisviskin ja kylmän puroveden fuusiosta. "Miksiköhän kukaan ei tee Suomessa viskin pullotusta, suuressa maailmassa on monia itsenäisiä pullottajia, joiden tuotteita keräilijät ja nautiskelijat arvostavat suuresti?", muistelen ajatelleeni.  No, tällehän täytyy tehdä jotain ja siitä se alkoi sitten...

Mistäpä kumppani huimalle idealle? Kuka olisi niin ennakkoluuloton, että innostuisi ajatuksesta omista alkoholituotteista? Hep, Anssi tietysti, hänellehän on jo entuudestaan alan toimintaa ja tämä uusi toiminta sopisi hyvin jatkoksi. Eipä aikaakaan, kun hahmoteltiin liike-toimintaa, niin, missäpä muualla kuin saunan lauteilla; siellähän ne parhaat sopimukset syntyvät...   

Aikataulu, missä mennään?

Tuotantoa on tehty helmikuussa 2020, ensimmäisen erä "batch" valmistui 1.2.2020 ja pullotettiin 2.2.2020. Helppo muistaa. Tästä erästä teimme ensimmäiset ravintolatoimitukset helmikuun loppupuolella.

v. 2020-2022 aikataulua:

-tynnyriviimeistelykokeiluja toukokuu 2020

- vakiovalikoiman toimitukset 25.1.2020 Alkolle

-tammi-helmikuu 2021 uusien tuotteiden ideointia

- Heavy Peated lanseeraus 5/2021

- Mil Fluhraichean lanseeraus 11/2022


UUTISIA MEILTÄ?

Tulemme tekemään erilaisia tuotepieneriä anniskeluluvan haltijoille ja vähittäiskauppaan ja tietenkin lahjapakkauksia ja tarroituksia. Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje, niin pysyt kartalla tuotteidemme lanseerauksista!

OSAKEANTI, MUKAAN LIIKETOIMINTAAN?

Ensimmäinen osakeanti on merkitty.  Jatkettu merkintä 2023 meneillään .