Yhteistyö Mustion linnan kanssa

02.11.2019

Mustion linna (www. mustionlinna.fi) ja BlueWhiteSpirit Oy (www.bluewhitespirit.fi) ovat sopineet keskinäisestä yhteistyöstä liittyen yritysten keskinäisten liiketoimintojen kehittämiseen. Mustion Linna sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa. Kartanohotelli Mustion Linnan viisi historiallista hotellirakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Mustion linnassa on läpi vuoden monenlaisia avoimia tapahtumia ja aktiviteetteja sekä yksityistilaisuuksia. Ravintola Linnankrouvi tarjoaa elämykselliset puitteet ruokailuun ja illanviettoon.

Yhteistyösopimuksella osapuolet pyrkivät edistämään toisensa tunnettavuutta ja liiketoimintaa mm. verkossa (internet) ja sosiaalisissa kanavissa tapahtuvassa ilmoittelussa ja markkinoinnissa. Tämän lisäksi Mustion linnalla on tärkeä rooli BlueWhiteSpiritin tuotteiden viimeistelyssä. Joku on sanonut, että viskin viimeistely on tiedettä ja taidetta, niin tai näin, käytännössä viimeistely tapahtuu tynnyreissä, joissa on aiemmin ollut jotain muuta tuotetta kuten likööriä, viiniä, erikoisolutta tai marjamehua. Em. tynnyri täytetään BlueWhite- viskillä ja viedään aateloitumaan Mustion linnan tiloihin toviksi aikaa ja palaa pullotettavaksi tuotantotiloihimme. Nyt tehdyllä sopimuksella BlueWhiteSprit saa yksinoikeuden tynnyriviimeistelyyn Mustion linnan tiloissa vuoden 2020 loppuun saakka. Aateloitu viski varustetaan Mustion Linnaa kuvaavalla etiketöinnillä ja viimeistelyyn liittyvällä tarinalla ja myyntipakkauksella. 

Tämä on ensimmäinen tuote BlueWhiteSpiritin "Suomen linnat"- viskisarjaa. Tuotteistamiseen liittyy myös paikallisuus eli jotain Mustioon liittyvää on mukana lopputuotteessa, tämä paljastuu sitten aikanaan "BlueWhite Premium  Whisky the Svartå Manor Edition 2020" tuotteen mukana . Ennakoimme tämän erikoisviskin tulevan markkinoille maaliskuussa 2020. Tuotetta tehdään tässä erässä 6 tynnyriä (600 numeroitua pulloa, 0,5l/kpl).