Päivitetty 27.10.2021

BLUEWHITE KUVA- JA VIDEOGALLERIA

Veljekset Kahperusvaaralla 28.7.-30.7.2021

Pyhiinvaellus jälleen tutuille maisemille, reilu 50 km patikointia kauniissa säässä ja maisemissa. Hieman hirvitti, kun molemmista kengistä irosi pohjat jo ennen puolimatkaa, mutta Jeesus pelasti tämän pakanan,  teipin muodossa...

BlueWhite "avoimet ovet" 21.8.2020

21.8.2020 oli tuotantotiloissamme koko kansan "avoimet ovet", kiitokset kävijöille ja erityiskiitos Sarille hienoista kuvista sekä Ropolaan maukkaasta ja todella näyttävästä BWS- kakusta, nam!

BlueWhite vierailee synnyinseudullaan

Tässä muutamia otoksia reissusta 30.-31.7.2020, patikoitu yli 50km, jalat ja mieli hellänä, mutta kyllä kannatti. Seidan pyhityksen jälkeen otin kuppiini jäistä lunta ja lorautin sinne viskiä, tein siis "viskidaiquirin" ja olin ottamaisillani kuvan siitä, miten "pieni" ihminen (mahtuu mukin reunalle) on näissä maisemissa ja kas, yksinäinen poro juoksee suoraan kuvaan. Sattumaa vai siinäkö juoksee BlueWhite- henki, joka syntyi videopätkässä nähdyn pyhityksen seurauksena? 

Videolinkissä kunnianosoitus Kahperusvaaralle, 30.7.2020.

BlueWhite- ystävien kuvasatoa

Hieman tunnelmakuvia 

Tuotannon kuvia

Tuotantotilojen kuvia 7/2019

Vasemmalla on kuva tuotantotilasta, ennen kuin tilaa alettiin saneeraamaan elintarvikehuoneistoksi. Tilahan on entinen viilutehdas ja kuvassa näkyy vielä viilutehtaa koneita, laitteita ja ammottava monttu keskellä lattiaa. Ko tilassa oli varsinainen viilusorvi. No, vene ei ole tehtaan vakituista kalustoa muutenkaan. Kuva otettu toukokuussa 2019. 

Seuraavat kolme kuvaa ovat samasta tilasta, kun lattia on saanut pinnoitteen, seinät maalattu, puuosat pintakäsitelty ja ikkunat saaneet kalterit. Kuvat ovat otettu heinäkuussa 2019. Aika lailla ovat tilat muuttuneet toukokuusta... 

Videoita tuotannosta